26 Temmuz 2009 Pazar

fulsac 20 mg fiyatı

Sitemiz geçtiğimiz gün spam olarak algılandığından dolayı 1 gün süreyle kapalı kaldı, ama ne mutluki google spam olmadığını anlayınca yeniden açtı :) Teşekkürler google.

İlaçlara devam ediyoruz, bugünki ilacımız fulsac

FULSAC 20 MG 24 KAPSUL 'ü tanıyoruz ;

Bir kapsülde ; Fluoksetin......................20 mg. (Fluoksetin HCl halinde) Kapsül boyası olarak titandioksit, indigotin ve tartrazin ihtiva eder.

İlaç Barkod numarası ; *8699578151065*

İlaç satış fiyatı : 7.87 YTL

Fulsac 20mg 24 kapsül ilacının kullanımı ;

Hekim başka bir öneride bulunmaz ise Fulsac Kapsül'ün günde 1 defa ve sabah alınması yeterlidir.Gıda ,emilimini geciktirebilir fakat emilen miktar aynı kalır. Aç veya tok iken alınabilir. Beklenen antideprasif etki diğer türevlerde olduğu gibi 4 ila 5 haftalık uzun bir tedavi döneminden sonra sağlanır. Bu durum hasta ve çevrasine hatırlatılmamalıdır. Akut durum düzeltildikten sonra genellikle tedavi ileriye doğru sürdürülmemelidir. Doz bazı kişilerde günde 80 mg.'a kadar arttırılabilirsede günde 20 mg.'lık tek dozun yeterli olduğu uygulamalardan anlaşılmıştır. Günde 20 mg.'ı aşan dozlar bölünerek verilmelidir. Karaciğer ve böbrek problemi olan hastalarda ve diğer ilaçları kullanan yaşlı kimselerde dozun azaltılması önerilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder